Kakšna je razlika od Bitcoin?

Odvetniki pravijo, ethereum ima več prednosti pred bitcoin, da bi bilo bolj uporabno. Prva prednost je, da ethereum omogoča “bloke”, zapise transakcij kripto kovancev, ki jih je mogoče ustvariti veliko hitreje kot bitcon. Medtem ko so bitcoin postali bolj razširjeni s spletnimi trgovci in celo nekaterimi fizičnimi trgovinami, se Ethereum ne more pohvaliti.

Največja prednost

Toda velika prednost ethereuma je, da tehnologija omogoča računalniškim aplikacijam, ne samo valuti, da delujejo v omrežju. Bitcoinova pritožba je v denarju, ki ga ne nadzira stranka in ne potrebuje centralnega strežnika, vendar ethereum ne omogoča le denarja, ampak vse druge stvari, ki se lahko izvajajo v omrežju. Če shranjujete datoteke v storitvi za shranjevanje v oblaku, kot je Dropbox, verjamete, da bo Dropbox poskrbel za to, v decentraliziranem omrežju za shranjevanje pa boste zaupali drugim

 Naredite svoj žeton

Ustvarite svoj digitalni žeton, ki ga lahko uporabite kot valuto, predstavitev sredstva, navidezni delež, dokazilo o članstvu ali kaj drugega, saj samo vaša domišljija postavlja meje. Ti žetoni uporabljajo standardni API za kovanec, tako da vaša pogodba postane samodejno združljiva z vsako denarnico. Skupno število žetonov v obtoku se lahko nastavi na preprosto fiksno vrednost ali pa se odmakne od katerega koli programiranega niza pravil.

Ustvarite demokratično avtonomno organizacijo

Zdaj, ko ste razvili svojo idejo in zagotovili sredstva, kaj je naslednje? Morate zaposliti menedžerje, poiskati verodostojnega finančnega direktorja za vodenje računov, voditi seje odbora in narediti veliko dokumentacije.

Lahko pa samo pustite vse za pogodbo Ethereum. Zbiral bo predloge vaših podpornikov in jih predložil v popolnoma preglednem postopku glasovanja.

Ena od številnih prednosti tega, da imate robota, ki upravlja vašo organizacijo, je ta, da je imun na kakršen koli zunanji vpliv, saj je zagotovljeno, da bo izvedel le tisto, za kar je bil programiran. Ker je omrežje Ethereum decentralizirano, boste lahko zagotavljali storitve s 100% garancijo za neprekinjeno delovanje.

Nakup Ethereum