Bitcoin je bil ustvarjen v začetku leta 2009. Od takrat smo opazili Bitcoin tečaje iz centov (približno marca 2010), do $ 19,000 + na. Bitcoin. Ena od zgodb, ki najbolje ponazarja to rast bitcoin stopnje, je zgodba o dveh picah, ki sta jih za velike 10.000 Bitcoinov kupila 22. maja 2010 razvijalec iz Floride Laszlo Hanyecz. 10.000 Bitcoinsov (na $ 4.000 na Bitcoin) bi bilo danes več kot 40 milijonov USD za stopnjo bitcoinov, v primerjavi s 40 $ ali več, kot so bili takrat vredni.

Ali obstaja omejitev za to stopnjo rasti bitcoinov?


Če je tako, kje je? Čeprav nihče ne ve zagotovo, obstaja veliko anti-bitcoin ljudi, ki vidijo trg kot mehurček, pripravljen na pop in bo dobil Bitcoins nagrado, da se vrnejo na samo cente in veliko pro bitcoin ljudi ali Bitcoin evangelistov, ki videnje majhnih ovir v Bitcoin raste tudi do 200-kratno njegovo trenutno ceno. Ti ljudje verjamejo, da bo Bitcoin še naprej rasel v vrednosti.

Bitcoin tečaji imajo velika nihanja


Bitcoin je prva kripto valuta, ki je bila izdana, in tudi najbolj priljubljena. Bitcoin (BTC), ki ga je ustvaril skrivnosten lik, ki ga pozna samo psevdonim, je zasnovan tako, da uporabnikom omogoča shranjevanje in prenos vrednosti brez potrebe po posrednikih ali centraliziranih institucijah, kot so banke.
V obdobju med letoma 2018 je bil Bitcoin tečaj izjemno močan glede na konkurenco – čeprav je cena bitcoinov še vedno izgubila skoraj 80 odstotkov svoje vrednosti od najvišjega časa (ATH), ki je bil najvišji v decembru 2017. Bitcoin stopnja je doživela padec cen blizu 16.000 $.

Stopnja Bitcoin je trenutno znašala 4.120 $, in je izgubila skoraj 60 odstotkov svoje vrednosti v zadnjih 12 mesecih, kar je za 9.986 $ lansko leto.

Od svoje ustanovitve leta 2009 se je Bitcoin najprej srečal z veliko prilagoditvami in je bil pohvaljen zaradi svojega potenciala, da konkurira z VISA kot globalno nastavitev plačil. Toda nekaj let kasneje je bil Bitcoin v težavah, saj je bila omejena zmogljivost omrežja očitno očitna, medtem ko so se provizije za transakcije povečale na skoraj 40 dolarjev v decembru 2017, ko je prišlo do jasnih sledi bitcoinov

Bitcoin tečaj po omrežnih težavah


Po povišanju transakcijske provizije so morali razvijalci Bitcoin-a narediti nekaj, da bi nadgradili omrežje SegWit, ki je bilo aktivirano 23. avgusta 2017, in močno povečali zmogljivost blok-bloka Bitcoin in izboljšali svoj položaj pred konkurenčnimi tehnologijami blok-verige. svetlejša od večine – je zlahka najbolj znana blokchain od vseh.

Bitcoin je tudi najbolj razširjena kripto valuta in je osnovna kripto valuta, s katero se izmenjujejo skoraj vse druge valute – kar je najuspešnejše sprejetje. Bitcoin je bil eden izmed prvih blokovskih verig za implementacijo rešitve za skaliranje drugega sloja, pri čemer je bila beta različica Lightning omrežja objavljena v začetku tega leta. Mreža strele je večinoma veljala za drugo polovico rešitve problema skaliranja Bitcoinov, ki so bili prvič naslovljeni na SegWit

Kupi bitcoin